Voorinschrijven

Onze wachtlijst is weer geopend.

Wanneer u serieus interesse heeft in een AwesomeDoodle-pup, dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst via het formulier op deze pagina. Na ontvangst nemen we contact op en wordt u wellicht uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Pas na een postief kennismakingsgesprek wordt er een plekje op de wachtlijst gereserveerd.

 

  • Voordat de inschrijving op de wachtlijst definitief is, willen wij graag eerst kennis met jullie maken. Wij vinden het erg belangrijk om te weten waar onze pups gaan wonen en hoe we jullie het best kunnen begeleiden.
  • Bij inschrijving vragen wij een wachtlijstbijdrage van € 250,-. Hiermee is de koop ook bindend. Mochten wij ons niet aan de verplichting kunnen houden, dan ontvang je deze wachtlijstbijdrage retour. Wij houden ons ook het recht om tot aan het tekenen van het officiële koopcontract de koop te beëindigen. Mocht dit voorkomen, dan krijg je deze bijdrage retour. De wachtlijstbijdrage wordt in mindering gebracht op het totale aankoopbedrag van € 3.000,-.
  • De volgorde van inschrijving is alleen van belang voor de plaats op de wachtlijst. Het is afhankelijk van het aantal pups dat er geboren worden en de nest waarvoor je in aanmerking komt.
  • Voorkeur voor een bepaalde pup, kleur of geslacht kan kenbaar gemaakt worden, maar de karaktertest op 8 weken leeftijd is bepalend bij onze toewijzing. Dit is zeer belangrijk voor een juiste match met jullie gezin en het doel van de pup zoals therapiehond
  • Na het eventueel (niet verplicht) neutraliseren van de volwassen hond ontvang je van ons de officiële stamboom, kies je voor het fokverbod dan ontvang je een kopie met watermerk.
  • Wil je een teefje of reutje voor de fok gaan gebruiken, dan gelden er andere regels, prijzen en begeleiding
  • We verwachten dat onze pups 4-8 x per jaar bij ons in de salon worden geknipt. Zo kunnen we ze op de voet volgen en jullie persoonlijk begeleiden. Dit wordt ook in het contract vastgelegd.
  • Zijn er kinderen onder de 6 jaar in het gezin.

Maar ik denk dat jullie en met mij alle doodle-bezitters erover eens zijn dat het geslacht, de kleur en het formaat minder belangrijk zijn dan het unieke karakter van de Australian Labradoodle.