ALLE verwachte PUPS voor 2021 zijn al gereserveerd.

Voorinschrijven

Onze wachtlijst is weer geopend. Woont u binnen een straal van 50 km, dan kunt u reageren via ons voorinschrijvingsformulier op deze pagina.

We hanteren een kilometergrens van 50 km vanaf Norg voor het plaatsen van onze pups. Buiten deze grens plaatsen wij geen pups.

Wanneer u serieus interesse heeft in een AwesomeDoodle-pup, dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst via het formulier op deze pagina. Na ontvangst nemen we contact op en wordt u wellicht uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Pas na een postief kennismakingsgesprek wordt er een plekje op de wachtlijst gereserveerd.

Neemt u bij uw aanmelding onderstaande informatie in ogenschouw.

  • Voordat u zich inschrijft op de wachtlijst willen wij graag eerst kennis met u maken. Wij vinden het erg belangrijk om te weten waar onze pups gaan wonen.
  • Bij inschrijving vragen wij een aanbetaling van € 250,-. Hiermee is de koop ook bindend. Mochten wij ons niet aan de verplichting kunnen houden, dan ontvangt u de aanbetaling retour. Wij houden ons ook het recht om tot aan het tekenen van het officiële koopcontract de koop te beëindigen. Mocht dit voorkomen, dan krijgt u de aanbetaling retour. De aanbetaling wordt in mindering gebracht op het totale aankoopbedrag van € 3.000,-.
  • De volgorde van inschrijving is alleen van belang voor het aantal pups dat er komen. Mochten er vijf pups komen en zes inschrijvingen zijn dan valt nummer zes af.
  • Wij kunnen nooit voorspellen hoeveel reutjes of teefjes er geboren worden en in wat voor kleuren.
  • U kunt uw voorkeur kenbaar maken: reutje of teefje, maar je weet natuurlijk nooit wat de natuur ons brengt. Houd hier goed rekening mee. Ditzelfde geldt voor de kleur en de grootte van de hond.
  • Op een leeftijd van 8 weken wordt aan de hand van een karaktertest van de pup gekeken waar die het beste thuis past. Op deze leeftijd wordt ook pas bekend welke pup van u wordt. Dit is zeer belangrijk mocht de hond als therapiehond worden ingezet.
  • Wij werken met een fokverbod volgens de ALAEU. Wilt u een teefje of reutje voor de fok gaan gebruiken, dan gelden er andere regels en prijzen.
  • We vewachten dat de pups bij ons in de salon worden geknipt. Dat houdt in 4- 12 x per jaar. Op deze manier houden we persoonlijk contact met onze honden en baasjes en kunnen we onze nakomeningen op de voet volgen. Dit wordt ook in het contract vastgelegd.

Maar ik denk dat u en met mij alle doodle-bezitters erover eens zijn dat het geslacht, de kleur en het formaat niet zo heel belangrijk zijn. Het gaat om het unieke karakter van de Australian Labradoodle.